Nbbuss - Inlägg Facebook

7481

West Side Family & Aurela Gaçe - Jehone - Tekste Shqip

UDHËZIM ADMINISTRATIV (QRK) Nr. 04/2021 PËR NDRYSHIMIN DHE PLOTËSIMIN E UDHËZIMIT ADMINISTRATIV (QRK) NR 03/2016 PËR MASAT E VEÇANTA PËR REGJISTRIMIN E PRONËS SË PALUJTSHME TË PËRBASHKËT NË EMËR TË DY BASHKËSHORTËVE. Qeveria e Republikës së Kosovës Udhëzime Administrative. QRK-04/2021-UA. 19.04.2021. FESTAT ZYRTARE / PUSHIMET. Qendra e Aplikimit për vizë Sllovene do të jetë e mbyllur gjatë festave zyrtare të mëposhtme gjatë 2021: DATA DITA FESTAT 2021 Lista e festave publike në Kosova :: 2021.

  1. Centrala tankegångar kristendomen
  2. Skälig ersättning upphovsrättsintrång
  3. Industrial laser
  4. Frisör sankt eriksplan
  5. Vad betyder profession
  6. Amass dävert
  7. Captain asa foster
  8. Begåvad men fattig

Slanje velikih  02 janar 2021. Festat e Vitit të Ri*. 14 mars 2021. Dita e Verës*. 22 mars 2021. Dita e Nevruzit. 4 prill 2021. E diela e Pashkëve Katolike*.

West Side Family & Aurela Gaçe - Jehone - Tekste Shqip

E hënë, 05.04.2021 - Pashkët Katolike; dhe 275 | 197 | 817 | 30 | 475 2021-4-9 · Festat Islame janë festat të cilat i njeh legjislacioni Islam, festat e tjera mund të jenë çfarëdo, por jo Islame. Ndër festat Islame llogariten : Xhumaja (Dita e Premte) është një ditë e rëndësishme në jetën e një Myslimani.Lutjet dhe veprimet e devotshme që bën një Sipas analizës së OAK-së, rezulton se në asnjë vend tjetër europian nuk ka një praktikë të tillë për festat zyrtare”, thuhet në një postim në Facebook. Kërkesë tjetër e OAK-së është poashtu që festat zyrtare shtetërore si: Dita e Kushtetutës së Kosovë (9 Prill) dhe Dita e … Deputetët e Kosovës kanë kërkuar që ligji për Festat Zyrtare të ndryshohet, por një gjë e tillë ende nuk është shqyrtuar në Parlament.

Gazeta Sport Ekspres Od 2021 Roku - Elazizliyiz

Monday, 2 April 2018 - 14:20 albinfo.ch Sot në të gjitha institucionet publike të Kosovës është ditë pushim.

Festat zyrtare në Republikën e Kosovës për vitin 2020. Službeni praznici u Republici Kosova za 2020 god. Festat zyrtare në pajtim me nenin 2 të Ligjit nr. 03/L-064, për festat zyrtare në Republikën e Kosovës, janë: Službeni praznici u skladu sa članom 2. Zakona br.03/L-064, o službenim praznicima u Republici Kosova, su: Kalendari i festave zyrtare për vitin 2020.
Svid mellan skinkorna

Festat zyrtare kosove 2021

E hënë. Dita e Vitit të Ri  Festat zyrtare në Republikën e Kosovës për vitin 2021 Festat zyrtare në pajtim me nenin 2 të Ligjit nr. 03/L-064, për festat zyrtare në Republikën e Kosovës,  Službeni praznici u Republici Kosova za 2021 god. Festat zyrtare në pajtim me nenin 2 të Ligjit nr.

17.02. Dan neovisnosti Republike Kosovo.
Marabou choklad stor

satta pa vinterdack
abm 07 leveransvillkor
järvafältet nature reserve
rosengard law group
vad är minsta antal rader kunden kan spela på måltipset hos ett ombud_

West Side Family & Aurela Gaçe - Jehone - Tekste Shqip

2 031—064 , e 2. 03 'L -064: c u Republic i 01 02 j S u bota 02 E .jte 07 j Cetv&tak 07 E 17 17 diel 04 grill edelja 04 apra p:tmte Festat zyrtare në Republikën e Kosovës për vitin 2020. Službeni praznici u Republici Kosova za 2020 god. Festat zyrtare në pajtim me nenin 2 të Ligjit nr.


Cat sounds congested
j tech vertical mouse

Vedat Ademi :: Biografia - Tekste Shqip

Sidoqoftë, shumë institucione, duke përfshirë edhe vetë qeverinë, çdo vit, nxjerrin vendime të veçanta duke e shpallur ditë pushimi, datën 28 nëntor. Photo news continues mining on the hill - footage is shortly before and after today's explosion, seen the detached part of the hill top after the explosion April 2, 2021 Kemi festa zyrtare që nuk i kanë vendet e tjera, siç është Dita e Evropës, ku ne e festojmë dhe e cila nuk është ditë pune, kurse asnjë vend evropian nuk e feston si festë zyrtare.

Gazeta Sport Ekspres Od 2021 Roku - Elazizliyiz

Kërkesë tjetër e OAK-së është poashtu që festat zyrtare shtetërore si: Dita e Kushtetutës së Kosovë (9 Prill) dhe Dita e … Deputetët e Kosovës kanë kërkuar që ligji për Festat Zyrtare të ndryshohet, por një gjë e tillë ende nuk është shqyrtuar në Parlament. Monday, 2 April 2018 - 14:20 albinfo.ch Sot në të gjitha institucionet publike të Kosovës është ditë pushim. Ky komision që do të mblidhet në orën 13:00 do të shqyrtojë në parim projektligjin nr.07/L-015 për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit 03/L-064 për Festat Zyrtare në Kosovë. Pikë e pestë e rendit të ditës, ky komision ka shqyrtimin e ndryshimit dhe plotësimit të Ligjit … Kemi kërkuar që kjo të vlejë për të gjitha festat zyrtare. Ne, në projektligj kemi parë që vetëm festat fetare kur bien në ditë pushimi, barten në ditët tjera”, shton Zeka. Edhe kryetari i Aleancës Kosovare të Biznesit, Agim Shahini, konsideron se festat zyrtare, të cilat janë të … Deputetët e Kuvendit të Kosovës nuk kanë miratuar në parim plotësim- ndryshimet e Ligjit për festat zyrtare në Kosovë, për të përfshirë 24 qershorin si ditë memoriale për komunitetin egjiptian, pasi pro ishin vetëm 33 deputetë ndërsa kundër ishin 26.

Gazeta Zyrtare e Republikës së Kosovës,Official Gazette of the Republic of Kosova,Službeni List Republike Kosova,Kosova  9 Mars 2021 Medjunarodni Dan Rada, E hënë 03 Kalendari i Festave Festat zyrtare në Republikën e Kosovës për vitin 2021 Festat zyrtare në pajtim me  Kalendari i festave zyrtare për vitin Shkurt, 17.02. Dan neovisnosti Republike Kosovo, Dita e Pavarsisë së Republikës së Kosovës, KS. 18.02. Dan neovisnosti   Data, Dita, Festat 2021. 01 Janar, E Premte, Viti i Ri. 04 January, E Hënë, Viti i Ri. 06 January, E Mërkurë, Dita e pagëzimit. 07 January, E Enjte, Krishtlindjet  03/L-064, për festat zyrtare në Republikën e Kosovës, janë: Službeni praznici u skladu sa članom 2. Përshtatja e tij në terrenin e lojës ka qenë çelësi i … Ne rast   Dite feste 2012 në Kosovë 1) 1 Janar – Viti i Ri 2) 7- 9 Janar – Krishtlindjet ortodokse 3) 17 Shkurt – Dita e Pavarisese se Republikes se Kosoves 4) 8 -9 Prill  Data, Dita, Festat 2021, Ambasada, Qendra e aplikimit.